Hjälp / F.A.Q.

Här hittar du svar på vanligt förekommande frågor.

Vad är ett ISBN nummer?

ISBN är en standard för identifiering av tryckta medier, varje publikation tilldelas ett unikt nummer som identifierar boken. Ett ISBN nummer består av 10 eller 13 siffror. På Libris24 kan du söka efter en bok med ISBN numret och det kan också underlätta när du skapar en annons. Då hämtas all nödvändig information om boken, inklusive omslagsbild automatisk. ISBN numret hittar man vanligtvis på baksidan av boken.

Hur skapar jag ett konto?

På sidan för att skapa ett konto fyller du i dina uppgifter och klickar på Skapa konto så skickas ett bekräftelsemail till den epostadress du angav vid registreringen. Klicka på länken i mailet för att aktivera ditt konto. Nu är det bara att logga in och lägga upp annonser!

Hur skapar jag en annons?

Logga in på ditt konto och klicka på Skapa annons för att komma till sidan för att skapa en ny bokannons. Vet du bokens ISBN nummer fyller du i det och klickar på Hämta boken så hämtas informationen automatiskt. Vet du inte ISBN numret klicka på Fortsätt utan ISBN. Fyll sedan i annonsspecifika uppgifter som pris, skick och beskrivning, försök fylla i så många uppgifter som möjligt så ökar sannolikheten att fler blir intresserade av annonsen. Klicka sedan på Skapa för att slutföra och publicera annonsen.

Har du någon fråga som inte finns besvarad, kontakta oss gärna.